(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.pompiedoe.nl/wp-content/plugins/asyncinator/assets/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-45256847-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
/voorwaarden
voorwaarden

Voorwaarden voor het gebruik van deze website

Deze website is een initiatief van IMGood.

De op deze website aangeboden artikelen zijn een verzameling van de artikelen van verschillende adverteerders. Tevens zijn er op deze website regelmatig aanbiedingen te vinden van deze adverteerders. Ons team werkt met veel zorg aan deze website om te zorgen dat onze bezoekers elke dag een actueel aanbod van de bij ons aangesloten adverteerders kunnen vinden, wij kunnen echter niet 100% voorkomen dat er artikelen, acties of kortingen vermeld worden die niet meer beschikbaar zijn, reeds verlopen zijn of om wat voor reden dan ook niet meer geldig zijn. Ook kunnen wij niet garanderen dat de vermelde informatie nog gebruikt mag worden. Onze bezoekers hebben zelf de verantwoording om dit te controleren.

– Mocht er om wat voor reden dan ook onjuiste informatie op onze website te vinden zijn dan zijn IMGOOD of haar medewerkers niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die is ontstaan door gebruik te maken van informatie op deze website. Als u onjuiste informatie vind dan kunt u dit doorgeven door gebruik te maken van ons contactformulier nadat wij uw bericht ontvangen zal er z.s.m. actie ondernomen worden.

IMGood communiceert alleen artikelen, producten, acties en aanbiedingen van derden. De artikelen die u op deze website vind worden aangeboden door derden, deze website verkoopt zelf geen artikelen. Ook verlenen we zelf geen diensten. Als u vragen heeft over uw bestelling, retourzendingen of advies over de op deze website aangeboden artikelen dan dient u contact op te nemen met de betreffende adverteerder. Voordat u overgaat to de aanschaf van een artikel dient u zich altijd goed te laten informeren over de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende winkel.

– Eventuele klachten en/of opmerkingen over deze website kunt u doorgeven via ons contactformulier. Bij het doorgeven van problemen en/of klachten dient u een volledige en duidelijke omschrijving te geven van het probleem en hierbij een link naar de pagina toe te voegen zodat we het probleem zelf kunnen constateren. Vul tevens uw contactgegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij proberen binnen 2 weken uw klacht in behandeling te nemen.

Alle scripts, techniek en ontwerpen (waaronder RSS feeds) zijn eigendom van en behoren toe aan IMGood. Geen van onze scripts mag worden gebruikt, gekopieerd of zonder toestemming worden gebruikt voor publicatie in welke vorm dan ook. Dit geld tevens voor de aanbiedingen, acties, gebruikt materiaal en/of teksten.

Alle voor deze website gebruikte foto’s van producten komen uit de XML feeds van de betreffende webwinkel. Bij klachten over gebruikte producten en/of foto’s verwijzen wij U naar de winkel die deze aanbied of het affiliate programma waarbij de webwinkel is aangesloten en die de artikelen dmv een XML feed aan ons beschikbaar heeft gesteld. De artikelen die op deze website te vinden zijn kunt u niet bij ons kopen. Wij maken enkel reclame voor de artikelen van derden!! Wel kunt u op de knop “kopen” drukken waarna u wordt doorverwezen naar de website waarop de artikelen te vinden zijn.

Let u echter op: het is mogelijk dat een artikel of een bepaalde maat is uitverkocht!

– Indien er vragen, klachten en/of opmerkingen zijn over gebruikte foto’s, aangeboden artikelen of aanbiedingen, stuurt u dan een e-mail via ons contactformulier. Indien u op de website persoonsgegevens aan ons verstrekt, zoals uw naam en e-mailadres, is onze privacyverklaring van toepassing. Wij raden u aan deze privacyverklaring goed te lezen voordat u ons deze gegevens verstrekt.

Op deze website is het Nederlandse recht van toepassing. Als u gebruik maakt van deze website dan gaat u akkoord met onze Voorwaarden.

Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving op elk moment wijzigingen en correcties in deze website en/of deze gebruiksvoorwaarden aan te brengen.

Deze website gebruikt cookies voor een betere gebruikservaring. Settings Ok